Werkwijze

Jij bent Uniek

Op de foto zoals je bent. Dat is mijn doel. Je bent tenslotte uniek, mooi en bijzonder. Goed zoals je bent! Door het maken van foto’s wil ik dit, vooral aan kinderen en tieners, laten zien. In een ontspannen, gezellige en spontane sfeer leg ik de momenten vast. Deze momenten zullen kostbare herinneringen worden voor later.

De locatie

Waar de fotoshoot plaatst vindt mag je zelf bepalen. Bijvoorbeeld op de plek waar je regelmatig komt met je gezin en waar jullie je helemaal op jullie gemak voelen. Of op die ene plek waar je vaak bent met je groep vrienden. Er zijn veel mooie locaties. Het strand of bos zijn twee van de vele mogelijkheden! Kies een plek waar je jezelf kunt zijn, dat is het belangrijkst. Zo kom je echt als jezelf op de foto! En dat wilt toch iedereen?

De fotoshoot

Een foto is een persoonlijke herinnering. Daarom vind ik het belangrijk dat ik je wensen goed weet. Deze worden tijdens het plannen van de fotoshoot al besproken.

Gedurende de fotoshoot kun je je eventuele “last minute” wensen ook nog door geven. Vervolgens gaan we in een ontspannen sfeer, en met veel enthousiasme en plezier, beginnen. Samen maken we er wat moois van!

Qua kleding is het het mooist om op elkaar afgestemd te zijn. Mochten jullie een fotoshoot boeken dan help ik je graag op weg.

Bestelafspraak

Na de fotoshoot maak ik een selectie en bewerk ik de foto’s nauwkeurig na.

Als we weten wanneer de fotoshoot plaats vindt, maken we ook een afspraak voor een bestelafspraak. De bestelafspraak vindt bij mij thuis in Rotterdam* plaats. Dit zal zo’n 3 weken na de fotoshoot zijn.

Tijdens de bestelafspraak laat ik jullie alle foto’s zien. Jullie krijgen tevens de mogelijkheid om via mij producten te bestellen. Op deze manier krijgen jullie een tastbare herinnering. Hoe vaak gebeurd het niet dat er foto’s zijn gemaakt en dat het nog weken of maanden duurt voordat er foto’s worden afgedrukt en desgewenst een album wordt gemaakt. Voor mij is bovenstaande erg herkenbaar. Te druk met de dagelijkse dingen. Hoe fijn is het dan als je bij het zien van de foto’s gelijk de mogelijkheid hebt mooie producten te bestellen. Denk aan een mooi canvas, een houten 3-luik, een harmonica-boekje of een album. Er zijn heel veel mogelijkheden. Ik heb wat voorbeelden klaar staan zodat jullie een idee hebben van de mogelijkheden. Al mijn producten bestel ik bij een vakcentrale. Je kunt er dus van uit gaan dat het product van hoge kwaliteit is, waar ik als fotograaf achtersta.

Uiteraard blijft de mogelijkheid bestaan om extra foto’s in hoge resolutie te kopen. Dit kan per stuk of in pakket vorm.

* Er zijn voldoende parkeerplaatsen aanwezig. Ook woon ik dichtbij het openbaar vervoer.

Werktijden

Ik werk parttime als fotograaf. Ik werk daarom alleen op maandag, vrijdag, zaterdag, in de avonduren en in de schoolvakanties.

Contact

Heb je vragen of wil je graag een fotoshoot boeken? Neem dan vrijblijvend contact met me op; alles is bespreekbaar!