Een Rotterdamse Bruiloft!

Afgelopen juni had ik de eer mijn 7de bruiloft vast te mogen leggen! 

M&N hadden mijn via FB benadert! Altijd leuk als ik via via gevonden wordt!!

Op de grote dag reed ik naar het ouderlijk huis van N. Toen ik aankwam was de iets wat zenuwachtige N al opgemaakt en was de kapster druk bezig met het in model brengen van N’s haar. Het werd een echt kunstwerk. Ieder zijn vak zullen we maar zeggen ;). 

Na het aankleden was het tijd de hoogste tijd om elkaar te ontmoeten. M stond beneden al ongeduldig te wachten. Hij was die ochtend, licht gespannen en met zijn blinkende auto vanuit Rotterdam gekomen. 

N is kleuterjuf dus gingen we ook een uurtje naar de school. De kinderen stonden daar onrustig en vol spanning te wachten. Wat heb ik van deze momenten genoten zeg!! 25 jaar geleden trouwde mijn kleuterjuf, iets wat ik nooit vergeten ben! Mooi om nu zelf de herinneringen vast te leggen!

In het park ‘’de twee heuvels’’ hebben we foto’s gemaakt. Het neefje en nichtje van M&N waren er ook!

Omdat Feyenoord net Kampioen was geworden wilde M heeeel graag met het spandoek op de foto wat aan de Kuip hing! De klant is Koning ;) dus reden we in de bloedhitte naar de Kuip. Het was namelijk zo’n 30 graden!

Als je in Rotterdam trouwt moet je natuurlijk ook op de foto met de Erasmusbrug en met de Cruise Terminal!! Hier hebben we een aantal mooie foto’s gemaakt!

De ceremonie was weer erg mooi en persoonlijk! Op de Feestlocatie heb ik nog een aantal foto’s gemaakt, waarna ik moe maar voldaan naar huis ging!

M&N wat was het een mooie, warme, gezellige, intieme en persoonlijke bruiloft! Bedankt voor jullie vertrouwen in mij! Ik wens jullie nog veel geluk, liefde en gezondheid toe!

Ga jij ook trouwen? En zoek je nog een Fotografie? Neem dan vrijblijvend contact met me op! 

← Terug naar het overzicht