Kindershoot Jaylee

In april had ik een fotoshoot met Jaylee, een meisje van 2,5 jaar. 

We spraken af om foto’s te maken in een park in Spijkenisse. Jaylee is een lief en spontaan meisje en had dan ook totaal geen moeite met het maken van de foto’s. Als een waar model poseerde ze en deed ze ook lekker haar eigen ding.

Op een gegeven moment was ze mij aan het imiteren. Iets wat heel erg bij de leeftijd past. Zat ik in kleermakerszit voor haar, dan deed zij dat ook. Leunde ik iets naar achteren, dan deed Jaylee dit ook. Hierdoor moest ik op dat moment erg nadenken wat ik wilde en zelf ook zo gaan zitten. Een leuke uitdaging en vooral heel leuk om te zien. 

Lieve, mooie Jaylee, bedankt voor de gezelligheid, ik heb van je genoten!

image
image
image
image

Wil je ook een mooie herinnering vastleggen van je kind/kinderen. Stuur dan een bericht en dan kunnen we kijken naar de mogelijkheden! 

Tot de volgende blog. 

image
← Terug naar het overzicht