‘I am Mariska’ - Fotografie heeft nieuwe plannen & ideeën!

image

Nieuwe plannen & ideeën? Vertel! hoor ik je denken….

De afgelopen maanden was het rustig(er) op mijn website en Facebook pagina. Het was koud en nat, dus het werk lag vrijwel stil. Tijd om allerlei dingen achter de schermen te regelen. Maar ook weer na te denken over wat ik allemaal wil gaan doen de komende periode. 

Er zijn drie nieuwe ideeën ontstaan…


Minishoots:

Mijn eerste idee is om vaker minishoots in te gaan plannen. Dit zal ik doen met en zonder ‘thema’. Denk aan het thema ‘Opa en Oma’, ‘Zee&Strand’ en ‘Beroepen’. Het idee is om tijdens de minishoot van 20-30 minuten, foto’s te maken van de kinderen in combinatie met het thema. Neem het thema ‘Opa en Oma’. De kinderen zullen dan in verschillende ‘posities’ op te foto gaan met Opa en/of Oma. Na afloop kunnen jullie dan een keuze maken. Meer informatie met betrekking tot de inhoud van dit pakket volgt snel! Een voorbeeld van een minishoot is de ‘Lammetjesshoot’ van vorig jaar:


image


FotoshootFeestje:

Hoe leuk is dat: met je vrienden of vriendinnen op de foto! Een uur lang maken we leuke, gekke en grappige foto’s. Na afloop kunnen de kinderen hun eigen fotolijstje versieren. Ook krijgt elk kind twee fotoafdrukken. Als dat geen gezellig en vrolijk feestje wordt! Leeftijd: 6-12 jaar. Verdere informatie volgt zo snel mogelijk!


Gastouderopvang: 

Zoals jullie misschien weten ben ik naast fotograaf ook gastouder! Het lijkt me super leuk om bij mijn collega’s langs te gaan en foto’s te maken van de groep. Je ziet al dat dit al gebeurd op kinderdagverblijven, maar het is me opgevallen dat dit niet gebeurt bij de gastouderopvang. Het lijkt me interessant en leuk dit idee te onderzoeken. Wat krijgen de ouders als de gastouder kiest voor een ‘fotoshoot’: een groepsfoto, een portretfoto, een ‘spontane speelse foto en desgewenst een foto met de broertjes/zusjes. Ben jij gastouder, ken je een gastouder of gaat je kind naar een gastouder vertel dan over mijn idee en laat het me weten. Ik ga in ieder geval mijn netwerk benaderen om dit idee verder vorm te geven! Wordt vervolgd!


Meer dagen als Fotograaf werken:

Op dit moment werk ik vier dagen als gastouder. In juli werk ik nog maar twee/drie dagen als gastouder. Dit zorgt ervoor dat ik nog meer mijn tijd en energie kan geven aan mijn fotografie. Een spannende uitdaging, die ik graag (met jullie) aan ga! Mijn werkdagen als fotograaf zullen per 1 september woensdag, vrijdag en zaterdag worden. Voor de maandag zoek ik nog een nieuw gezin. Voor september blijven mijn dagen voor de fotografie wat rommelig ivm vakantie en mijn werk als gastouder. De zondag is en blijft in ieder geval mijn vrije dag! 


Tot zover mijn update, ik ben benieuwd wat jullie van mijn plannen en ideeën vinden :). Ik hoor het graag!


Ik zie jullie graag een keer voor mijn camera verschijnen! De gehele maand april geef ik 20% korting op een fotoshoot naar keuze! Dit na aanleiding van mijn vijfjarig jubileum! 


Fijne avond nog!

Groetjes, 

Mariska


PS: De foto van mijzelf, is gemaakt door Sandra van Vier het leven fotografie!

← Terug naar het overzicht