Minishoots Jay en Yuna in het Euromastpark te Rotterdam!

Op een mooie herfstdag in oktober, had ik twee minishoots gepland in het Euromastpark te Rotterdam. Ik had die maand een modellen oproep gedaan, zodat ik de foto’s kon gebruiken voor reclamedoeleinden.

Ik wilde graag een jongen en meisje tussen de 4 en 8 jaar. De moeders van Jay, vier jaar en Yuna, vijf jaar, hadden zich aangemeld en kwamen als winnaars uit de bus.

Jay was als eerste aan de beurt! Hij kwam samen met zijn ouders en zusje. Jay vond het best spannend en was in het begin wat verlegen. Geen probleem. Door mijn ervaring met kinderen, ik ben ook gastouder, maakte ik me er niet druk om. Ik wist dat de kinderen vaak wel los komen. Ik liet Jay lekker zijn gang gaan, hij speelde met de bladeren en ik maakte ondertussen foto’s. Ik merkte dat Jay zich steeds meer op zijn gemak voelde en ontspande. Mooi om te zien! Uiteindelijk is het goed gelukt en was moeder erg blij met de foto’s. Het was me gelukt Jay op de foto te krijgen zoals hij ook echt is! Een groter compliment kon ik niet krijgen!

image
image
image

Yuna kwam, na al een volle ochtend te hebben gehad, samen met haar moeder naar het Euromastpark! Yuna had er zin in en zag er echt als een modelletje uit. Een mooie rok en blouse, nette schoenen en haar haar netjes in een staart. Super leuk om te zien. Poseren lukte Yuna heel goed, ze wist heel goed wat ze wilde en was zichtbaar aan het genieten. Maar ook toen ze haar gang mocht gaan, ging het allemaal erg goed en had ze er lol in. Leuk om te zien! Ook de moeder van Yuna was erg blij met de foto’s!

image
image
image


Wat heb ik toch mooi werk!


Het was een leuke middag met twee mooie, lieve kinderen. Beide uniek en bijzonder!

Wie weet zie ik je binnenkort voor mijn camera verschijnen, dat lijkt mij in ieder geval erg leuk en gezellig!!


 Fijn weekend allemaal!

 ‘I am Mariska’ - Fotografie

← Terug naar het overzicht