Familieshoot Kralingse Plas te Rotterdam

image

Op zondag 9 oktober ik had weer een gezellige familieshoot in Rotterdam!

Danielle had mij benadert. Ze zag de fotoshoots van 2 collega’s en wilde dit ook! Ze heeft iedereen, haar ouders, broer, zus, schoonzus en haar vriend, ‘opgetrommeld’ en heeft met mij een afspraak gemaakt! Het was die 9 oktober een mooie zonnige dag! Dat vonden meer mensen trouwens, want het was erg druk in het Kralingse Bos…..Oeps! 

Gelukkig hadden we de ruimte en hebben we veel foto’s kunnen maken :). We hebben een hoop lol en gezelligheid gehad. We hadden er allemaal zin in, ondanks de kou!

De zon zakte zachtjes aan steeds meer, wat een mooi en zacht licht gaf. Wauw! Daar houd ik nou van. Haha.

Lieve en mooie familie van Diejen, bedankt voor jullie vertrouwen en gezelligheid! Ik heb er van genoten!

Genieten jullie ook mee….

image
image
image
image

Groetjes en wie weet tot voor mijn camera ;-)

← Terug naar het overzicht