Kindershoot op het strand van Rockanje!

Afgelopen zaterdag mocht ik de 4-jarige Brian op de foto zetten! Zijn moeder, was 1 van de winnaars van de ‘hoeveel foto’s liggen er op deze stapel’ wedstrijd.  We hebben foto’s gemaakt bij de natuurspeeltuin in Rockanje en aan het strand. 

Brian had er zin in. Hij had zijn nieuwste shirt aan, gekregen voor zijn verjaardag en een stoere broek! Brian was er helemaal klaar voor!

Het foto’s maken vond hij wel prima, maar het even stil blijven staan op 1 plek was wel wat lastig. Geeft niet hoor lieve Brian. Rond rennen, nieuwe dingen ontdekken, e.d, is natuurlijk veel leuker!

Na afloop liepen we met zijn drieën terug naar de auto’s. Brian liep naar wat folders, ik had het niet door. Opeens gaf hij me er 1: ‘Omdat je zo lief bent en foto’s hebt gemaakt!’ *Smelt*

Lieve Brian, ! Bedankt voor de gezellige tijd, in de speeltuin en op het strand! Je bent een lieve, vrolijke en knappe jongen!

Wil je ook graag foto’s laten maken van je kinderen, of als gezin op de foto? Neem dan vrijblijvend contact met me op: info@iammariska.nl

Voor het meest recente fotowerk, kun je het beste op mijn Facebook pagina kijken: www.facebook.com/iammariskafotografie

Fijne dag allemaal! Geniet van elkaar en leg de mooie momenten vast!

‘I am Mariska’ - Fotografie

← Terug naar het overzicht