Fotoshoot weekend te Rotterdam en Oostvoorne!

Op zaterdag 21 mei had ik drie fotoshoots gepland staan in het Kralingse Bos te Rotterdam.  

Om half twee had ik afgesproken met Rick. Een gezellige, stoere tiener! Hij had zich opgegeven voor de “Portfolio Tienershoot”. Super want ik wilde ook graag een jongen op de foto zetten! Rick had zijn longboard meegenomen, wat zorgde voor stoere foto’s! We hebben veel verschillende foto’s gemaakt, natuurlijk ook zonder longboard.  Bedankt voor je enthousiasme Rick. Door jou, heb ik nu stoere, frisse foto’s, van een knappe tiener!!

image

Naomi was 1 van de 7 meiden, die zich via Facebook had opgegeven voor de “Portfolio Tienershoot”. Na een loting, kwam Naomi als winnaar uit de bus. Ze was er erg blij mee! Naomi ontpopte zich als een waar model. Met haar lange haren en mooie ogen keek ze mijn camera in, alsof ze het al jaren deed. Super! Bedankt voor het opgeven Naomi. Ook met jouw mooie foto’s ben ik erg blij!

image

Nadat ik bovenstaande tieners op de foto had gezet, kwamen Jaco, Lisette, Naomi, Manouk en Joas naar het Kralingse Bos. Wat een leuk, gezellig en enthousiast gezin!  De meisjes hadden er zin in en Joas hobbelde er vrolijk achteraan of zat veilig op de schouders van zijn vader. Ook nu hebben we veel verschillende foto’s gemaakt. Bij het water, voor de bomen, in het gras en zelfs ín de bomen. Dit laatste tot grote hilariteit van Naomi en Manouk. Super stoer!! Bedankt voor de gezellige tijd! Ik heb genoten van jullie, jullie zijn een mooi gezin. 

image
image
image

Zondag 22 mei had ik ook een fotoshoot gepland staan. Eva en Lotte hadden hun moeder Saskia een fotoshoot cadeau gedaan. Het weer was niet al te best. Gelukkig bestaat er buienradar. We hebben die dan ook nauwlettend in de gaten gehouden. Het zou spannend worden maar hebben de gok gewaagd. Tussen de buien door hebben we foto’s kunnen maken bij de Slufter in Oostvoorne. Het was een gezellig uurtje. Ik heb 3 mooie vrouwen op de foto mogen zetten. Altijd leuk!

image

Hieronder volgen nog een aantal foto’s van de drie fotoshoots!

Al met al was het een echt fotografie weekend! Super leuk!

Wil je ook graag op de foto met je dierbaren? Stuur dan vrijblijvend een e-mail naar: info@iammariska.nl

Groetjes,“I am’’ Mariska  

← Terug naar het overzicht