Gezinsshoot op het strand van Rockanje!

In augustus kreeg ik een berichtje van Annemarie. Ze hadden als gezin interesse in een fotoshoot! Ik wist dit al een beetje, want ik had al twee keer van Pieter vernomen dat ze het heel graag wilde. Maar ja, dan is het wel leuk als de twee jongste wat ouder zijn. Heel begrijpelijk natuurlijk, want ze veranderen zo snel. Er werd een datum gepland voor september. Locatie: het strand. I <3 the beach, dus ik was helemaal blij!

Ik werd extra blij toen ze met zijn zevenen uit de auto stapte! Zeven mooie mensen, die qua kleding  perfect op elkaar waren afgestemd! Goed gedaan Annemarie! Op deze manier zouden de foto’s nog mooier worden. Ik zal binnenkort hier meer over vertellen!

We hebben super leuke, gezellige, liefdevolle momenten gehad op het strand. Echt zo ontzettend leuk om te zien en te ervaren! Ik werd er helemaal blij van <3. En dan te bedenken dat ik een paar maanden geleden echt heb overwogen te stoppen. Gelukkig ben ik door gegaan. Vervolgens heb ik een paar fotoshoots gehad waarbij ik echt weer het gevoel kreeg: “Ja, hier doe ik het voor!’’ Ik had dit ook overduidelijk toen ik bezig was op het strand!Hieronder nog een paar foto’s! Kijk en geniet! Zeven mooie en uniek mensen!

Kun je je voorstellen dat ik ook tijdens het nabewerken met een big smile achter mijn computer zat? En dat het moeilijk kiezen was!? 

Ik ben blij en dankbaar dat ik weer mooie momenten heb mogen vastleggen en herinneringen heb gecreëerd voor later!!Bedankt voor het lezen van deze blog! Ik zie jullie graag een keer voor mijn camera verschijnen ;).

Liefs, Mariska

← Terug naar het overzicht